eyheey!
någon skola blev det inte igår nej, hade så satans ont i magen när jag vaknade. så sov väl till halv 1 tror jag. käkade osv.. moa kom väl runt 7 tror jag. för vi skulle ut och springa en sväng. och nej är inte den som springer för att bli pinnsmal och äcklig, utan för att jag måste få upp min kondis, bli friskare och ah bara röra på mig lite och helst få tillbaka mina benmuskler osv :)
skolan gick fort som attans idag började kvart i 10 och slutade 12. gick hem till emil och här sitter jag ännu :) vart nere i flora en sväng osv. tagit lite bilder med som också kommer upp snarast. pappa ringde också innan och sa att vi åker till dalarna redan på söndag kväll eller på måndag morgon! GILD! ehm och era kommentarer sammanfattade jag som att ni ville att jag skulle börja videoblogga så första filmen kommer imorgon tror jag! ;) så håll er i närheten! aja du är det dax för film och popcorn så fuck off bitches :*


ligger just nu och kollar på no strings attatched och kom på hur jävla härligt det hade vart att ha en kk egentligen..
en man bara kan träffa när man känner för det, och inte ha några känslor inblandade. men ojdå juste felicia du har ju så sjukt jävla lätt att bli intresserad av en individ. fuck that shit -.-
alla behöver en att ligga och gosa med, alla behöver en stor blöt puss i pannan någon gång ibland. och framförallt en som kliar en på ryggen! ooufh då hade livet vart underbart. 
aja det va bara det jag ville säga för ikväll. Godnatt!


untzz unttzz
klockan är runt halv 9, och jag har redan gått och lagt mig. trött som fän! skolan gick snabbt idag, stack ner till flora sen och träffade emil simon och andreas en sväng :) kom hem, tog brädan ner till affären för att köpa läppsyl som jag har gått och längtat efter hela dagen. eftersom jag nu har köpt en ring till läppen så blir det att jag går och slickar och biter i den hela tiden och mina läppar blir illröda och svider haha! yes yes.
det är tisdag imorgon, jappjapp.. snart fredag igen! äh vafan. idag är jag lika tråkig som vanligt.  lägg en kommentar om ni vill att jag ska bli lika cool som andra bloggare och göra videoinlägg istället? ja det kan la alltid va kul, skriv även va ni vill att jag ska prata om isåfall.
kyss och smek!