godmorgon, 
igår tog ju kent körkort så vi gled runt med honom typ hela dagen, åkte till olofström en sväng och lite så.
idag va den sista dagen att kunna sova länge så.. självklart gjorde jag det! nu ska jag köra ner och ta mig en kebabtallrik till frukost och va lite extra fet.. sen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt.. men vi hörs senare .

Halluu
sanna och hennes pappa kom och hämtade mig igår vid 10tiden eller något, vi slänge på en film och somnade efter en stund ^^ nyss käkat vofflor as gott! vad som händer idag vet ifasen . något hoppas jag iaf .. för det här är sista dagen man kan göra något, sista chansen att kunna göra något på sommarlovet 2011 :( buhuu.. jaja men här kommer en fet film iaf ;

tjena! 
kvällen igår blev verkligen awesome! tyckte jag iaf, inte mkt folk, men dom bästa! 
blev tyvärr inga bilder ...eller jo typ 3st som kommer här nere haha. somnade i bäddsoffan med elias rasmus och sanna jämte sig, vaknade upp av att solen lös mig i ögonen så jag tog första bästa möjlighet att springa upp och lägga mig i min säng men det tog ju cirka ett halv år medtanke på att lillaelias ska lägga halva sig på än när han sover ^^ sanna stack hem efter vi hade vaknat och vi stack och käkade på pizzan, sen så tog jag ett dopp i sjön för jag kände att jag behöve piggna till lite, chillade lite här hemma och dom körde hem vid.. halv5 eller något :( saknar er redan era idioter.. så nu har jag städat färdigt allt och nu ska jag väl bara ta det lungt ikväll. men aah Hejdå?