hejhejhej..
i torsdags skrev alexander till mig ( en kille vi träffade på swedenrock förra året ) och fråga om jag ville komma ner till dom på fredagen och festa . och såklart så tog jag och sanna bussen sedan tåget ner till dom i kristianstad , alexander och dom va i hässleholm när vi va framme för deras tåg va försenat så vi lyckades leta upp donken (y), det va en riktigt riktigt rolig kväll och mycket alkohol.. tillochmed lite för mycket ^^ vaknade upp på lördag och mådde skit men då blev det att fixa sig och sedan ta tåget till hässleholm eftersom att vi skulle på power meet och sedan cruising. köppte lite pasta på torget där sedan va det bara att börja gå mot power meeten som vi inte visste va den låg haha så vi frågade någon gubbe så ah vi hittade faktiskt. :D träffa jeppe karlsson, och rasmus kimberg där med och robin sabo . hoppade in i bilen och körde runt i stan där, sedan raggade några killar upp och genom att skrika på oss att vi skulle hoppa in i deras bil i en megafon haha. trevliga killar faktiskt :D körde väl från hässleholm runt 22.00 igår tog 1h hem sen kollade jag bara ansiktsboken sen gick jag och la mig . idag va jag också helt död men ah.. imon blir det skolan till kl halv 1 sen blir det att åka på klassresa till olofström haha.. vi ska paddla i Halen och kommer hem på onsdag xD vi får se hur detta blir .. får hoppas på bra väder iaf. 
aja .. kul att träffa Alexander och stefan i helgen iaf.. va ju faktiskt i år sen nu. synd att johannes va bitterfitta och inte kom dit . men jaja sånt man får leva med. föresten ... har fått jobb på swedenrock =D as nice! tack jesper för det! nu har jag inte så mkt att säga men ha det toppen så hörs vi om några dagar . 
KÖSSojojoj .. dåligt med uppdatering kanske? haha. och det senaste inlägget va ju inte för jävla vackert haha.  aja .. va och fiskade med hampus och simon i söndags.. bara vart i skolan resten av veckan. och nu har jag precis kommit hem från växjö . köppte lite kläder med sanna , sannas mamma, kent och emma :) rikigt snygga kläder enligt mig.. =) och eftersom att jag inte han med bussen från tingsryd så va piffi så gullig att han körde hem mig ^^ nu ska jag ta mig en dusch för jag lucktar inte gott.. ehmm..imon blir det skola sen kolla på stundenten i olofström . vi hörs pz!

hallåja, moa har bytt min .. ehm ah bakgrund på bloggeneller vafan det here på blogerska xd haha vad vet jag. gr dagen va prima. och sedan sov hos emil med lasse sanna och mattis började dricka idag igen kl typ 14.00 ... så h sitter hos lilla simon grindhage nu.. så snäll är han för snäll fan :D men ah blir holje om ng timme... ehm som ni märjer så är jag i onyktert tillstånd just nu så vi hörs imon puss