hejsan bloggen och ni läsare, eftersom att det är som många som undrar vad det är som har hänt och varför jag är ledsen och jag orkar inte förklara det om och om igen.
i tisdags förmiddag hade min farmor (majvor hellberg) o farfar (torsten hellberg) och deras granne åkt ut på sjön och tänkte ta upp nät. vi vet inte vad som har hänt efter det. pappa o alla hade ringt till dom men inte fått något svar, ludde och simon kollade i post lådan och smålandsposten låg kvar och då visste dom direkt att något va fel! så dom inkallade polisen, fick så senare reda på att dom åkt ut o fiskat. hittade bilen osv. tisdags kväll/natt hittade dom grannen död, och även båten uppochner i vattnet. onsdag då man fortfarande hade hoppet uppe om att dom levde.. hittade lite saker som va deras ute vid en ö. torsdag inget funnet. fredag vid 2 tiden, fick pappa en samtal om att dom hittat farmor.. jag gick ner till kärrasand och dom körde in med henne till land, vi anhöriga fick gå fram till henne om vi ville, jag gick fram och sa hejdå, klappade henne på hennes stelfrösna kind och lät henne åter gå till himmlen! farfar är ännu inte funnen..
snälla farfar kom hem nu, vi och farmor saknar dig!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14079630.ab
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article14082939.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14090633.ab

tjaona'
vart ju ledig idag, så gick upp vid halv 9imorse för att gå till kyrkan och kolla på lillebrors luciatåg haha. så söt är han :) urshult är ju lite efter så vi har lucia dagen efter alla andra hahah xD efter det blev det lite fika hos moster fia. kom hem låg och kollade på film sen ringde syrran och frågade om jag ville komma och käka och sen dra och simma en sväng och självklart sa jag ja. handlade och lite sånt, sen nu har jag legat och kollat på Smurfarna, helt grym film faktiskt löjlig som jag är! känner även att förkylning är på G, hade ju näsblod i går i skolan och det är tecken på mig att när jag har näsblod så kommer en fet förkyllning ett tag efter, och idag vaknade jag med ont i halsen woohooo -.-' aja ligger just nu och dunkar till en rätt skönt låt faktiskt som kommer här under inlägget . 
imorgon blir det att vara ledig, ska in till växjö och fixa passet och lite sånt.. fredag? ja va händer då? blir väl kanske dra ner till flora en runda va ett tag sen man va där, sen ville dalmasen att jag skulle klippa han så får se om han kan då. lördag.. hm sova hos mattis och sedan ullared med honom sanna och david på söndag, för första gången i mitt liv ska jag, felicia emanuelsson till MUUTHHA FOCKING ULLARED! :D haha köpa lite kläder och julklappar hade jag tänkt. aja här har ni låten iaf;

tjenixen! 
va och tog sprutan innan, gick ju kvickt som attan, jag förstår faktiskt inte att man kan vara rädd för sprutor :s man känner ju inte ens när dom sticker in den, det ända som känns är ju när dom sprutar in .. ehm ah ja vilken spruta man nu tar xD sen dess har jag bara käkat med mamma och suttit här och mögglat :) ska nog gå upp och slänga mig i sängen nu och kolla på julkallendern, ligger ju efter i avsnitten nu ;)
förresten eftersom mina läsare ökar så tänkte jag fråga er vad det är ni vill läsa här? vad är det ni vill läsa för att ni ska fortsätta läsa? vill ni ha så som alla andra har '' frågestund''?