hejsan sverige! Hur har ni det alla? Jag har de iaf toppen, sitter här och fantiserar om flygpungekorrar! Satan va dom är vackra varelser. Jag ska lätt önska mig en sån i julklapp! Ihelgen så har jag betett mig illa som vanligt! Svinat till max! Legat runt o besökt fyllecellen...standard standard, jag vet! Men ska börja på balett o börja spela i en orkester i Växjö på torsdag! De blir nog roligt! Hittade en riktigt snygg tröja förresten!  http://www.geekalerts.com/u/space-invaders-ugly-christmas-sweater-tshirt.jpg
Jag älskar er alla! Verkligen! Tack för ni finns! Ring mig gärna eller smsa! Behöver umgänge! Har ju inga vänner kvar! :(
I honornas pung finns två till fyra mjölkvårtor. Parningen sker över hela året med undantag av den sydliga sommaren (december till februari). Efterdräktigheten som varar i 14 till 21 dagar föder honan ett eller två ungdjur. Ungarna stannar 70 till 90 dagar i pungen och efter fyra till fem månader, när ungarna är självständiga, slutar honan att ge di. Under andra levnadsåret blir ungarna könsmogen. Djur i fångenskap blir upp till 14 år gammal.

förlåt mina vänner för en lång lång väntan! men nu känner jag att det är dax igen att skriva ett litet inlägg på denna vädligt dystra blogg.. 
senaste inlägget va ju i mitten av december hehe.. sen dess har jag hunnit va i thailand i 2 veckor, festat, lanat och massa jävla skit! har väl för det mesta vart med mina älskade vänner emil mattis och karre och åkt pulka efter bil och bara tagit livet som det ska tas! och nu är mitt sportlov slut .. det suger.. men nu hade jag tänkt ta tag i mitt liv, få tillbaka mitt studiebidrag, fixa så jag säkert få ett sommarjobb osv. ska troligen jobba på urshults bagarn. nära och bra! aja igår fyllde även pappa 48 och det blev en trevlig kväll med min helt underbara släkt och familj! sedan blev det ladan för dom och jag och felicia och maja stack hem till mig och drack lite medans vi väntade på victor. sedan gick vi upp till dom och drack lite, niklas kom en sväng med! och klockan blev heltplötsligt halv 7 och jag gick hem till min älskade säng. idag vaknade jag vid 4, nyss käkat och nu ligger jag i sängen och luktar ekorre!
aja jag har väl inte så jävla mycket att säga om mig och mitt liv just nu. så? FUCK OFF!